Parteneri

Mulțumim companiilor și instituțiilor care investesc în educație, susținînd eforturile Junior Achievement Moldova de a extinde programele sale într-un număr cît mai mare de școli. Datorită contribuției acestora, tinerii beneficiază de noi oportunități de educație economică, antreprenorială și orientare profesională menite să le asigure competențele necesare în economia reală. 
 
 
 Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) este o agenţie a guvernului
Statelor Unite responsabilă de acordarea asistenţei economice ţărilor în curs de
dezvoltare din întreaga lume. Ea ajută ţările la implementarea reformelor democratice
şi economice, refacerea în urma dezastrelor şi combaterea sărăciei.
 
 
 
 
 
 

Logo

METRO Cash & Carry Moldova este o parte integrantă a diviziei internaţionale de vînzări METRO Cash & Carry. METRO Cash & Carry s-a lansat oficial în Moldova în luna decembrie a anului 2004, prin deschiderea primului centru de distribuţie din Chisinau. La finele anului 2006 în Republica Moldova existau deja 3 magazine: Chisinău 1, Chisinău 2, Bălti, toate având o suprafaţă de vânzare de 19,000 de mp şi un număr de aproximativ 25.000 de articole alimentare şi nealimentare comercializate în fiecare magazin. În cadrul centrelor de distribuţie METRO Cash & Carry din Moldova, actualmente, activeaza 680 de angajati.

p2
Fundaţia "Familia Sturza"
Misiunea Fundaţiei “Familia Sturza” este de a susţine şi promova dezvoltarea personală şi comunitară prin desfăşurarea de programe de asistenţă şi cooperare, destinate în special grupurilor dezavantajate, pentru cultivarea spiritului de iniţiativă, a activismului civic şi a unei pronunţate responsabilităţi sociale.
rompetrol
Rompetrol Moldova
Lider în domeniul petrolier regional, Rompetrol este o companie multinaţională, cu activităţi în 13 ţări şi avînd o puternică bază operaţională în regiunea Mării Negre şi a Mării Mediterane. Complexitatea şi numărul proiectelor executate la nivel global, de-a lungul timpului,au făcut  Rompetrol cea mai cunoscută marcă românească pe  plan internaţional.
p1

Academia de Studii Economice a Moldovei

2thumbs_142164

StarNet este unul din liderii pieţei de tehnologii informaţionale şi comunicaţii electronice din Moldova. Compania oferă un spectru larg de servicii de ultimă generaţie, necesare în fiecare casă şi afacere: acces la Internet rapid şi transport date prin fibră optică, telefonie fixă NGN prin reţele de generaţie nouă, televiziune digitală interactivă cu opţiuni revoluţionare, soluţii licenţiate de protecţie a calculatoarelor, reţea metropolitană Wi-fi, reţele corporative, servicii Data Centru, servicii de IP tranzit pentru alţi operatori etc.

 
  logome
Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova  
cocacola1
 În toate țările în care este prezentă, compania funcționează în cadrul unui “Sistem Coca-Cola”. În Republica Moldova, Sistemul este reprezentat de Coca-Cola Îmbuteliere Chișinău, care asigură importarea, distribuția și vânzarea pentru produsele Coca-Cola, producerea și îmbutelierea fiind realizate de fabricile din România și Ucraina, după închiderea fabricii din Chișinău în anul 2014.    
bank
 
 
Cu o experienţă de 20 ani, Moldova Agroindbank îşi consolidează poziţia pe piaţa bancară din Republica Moldova, confirmînd an de an, prin rezultatele obţinute, titlul de lider al sectorului bancar din ţară
victoriabank

Victoriabank este Prima Bancă Comercială din Moldova care a pus bazele procesului de dezvoltare a unui sistem bancar în Moldova încă din 22 decembrie 1989! Victoriabank este liderul implementării noilor tehnologii, fiind Prima Bancă care a operat cu carduri bancare, fiind Prima care a adus bancomatele în Moldova, pe lângă celelalte produse şi servicii inovative încă neimplementate până atunci.

 
Logo_Linella
 
 
 
Compania Linella a fost fondată pe 17 octombrie 2001. Scopul companiei este să fie prima alegere a clienţilor în materie  de   roduse autohtone, mâncare tradiţională moldovenească, produse fresh şi deservire la cel mai înalt nivel, toate oferite într-un mediu  cât mai prietenos şi plăcut.
 
Comoda_Logo_JPG_small
 
 
Comoda a fost înfiinţată în 2010 din dorinţa de a pune în practică studiile şi cunoştinţele unor tineri manageri şi tehnicieni IT.
 logo_voiaj
 
 
 
 

Voiaj International s e specializează în domeniul rezervării şi emiterii biletelor de avion, colaborând cu majoritatea companiilor aeriene naţionale şi internaţionale. De-a lungul a15 ani, timp în care Voiaj International a ocupat locul de lider pe piaţa turistică a Republicii Moldova şi şi-a creat reputaţia de companie stabilă, de încredere, a demonstrat clienţilor săi de nenumărate ori că scopul major al agenţiei este satisfacerea deplină a cerinţelor clienţilor săi.

logo

Firma I.M. "EECA" SRL prestează servicii de consultanţă preponderent pentru întreprinderile comerciale şi private, precum şi instituţiile cu capital strain sau organizaţii neguvernamentale.

 
 
 
p4
 
 

Parteneri din anii precedenți:

Liechtenstein Development Service (LED )
 
Liechtenstein Development Service (LED ) îşi concentrează activitatea în sectorul educaţional. Pe lângă finanţarea de
proiecte şi de monitorizare, LED-ul implimentează propriul proiect  numit CSPPT -Consolidarea Sistemului de Pregatire Profesională Tehnică în  Moldova.
 ttttttttttttttttttttttttttttttttttttt