Târgul Național al Companiilor și Minifirmelor Școlare

Junior Achievement Moldova, în parteneriat cu Metro Cash & Carry Moldova, Fundația Familia Sturza și Moldova Agroindbank a organizat, la 31 martie 2018, Târgul Național al Companiilor și Minifirmelor Școlare, unde au participat 19 Companii Școlare și 31 Minifirme Școlare.
Compania Școlară care a ocupat locul unu și va reprezenta Republica Moldova la Competiția Europeană a Târgurilor Companiilor Școlare din luna iulie care se va organiza în Serbia, este Compania Școlară “YGM- Didactics” de la Liceul Teoretic Lev Tolstoi  din orașul Glodeni. Locul doi și trei a fost ocupat de Compania Școlară “Child Care” și Compania Școlară “Be Open” de la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe. La fel, au fost oferite două premii speciale din partea juriului: Minifirma Școlară “Fantezia Mâinilor” de la Gimnaziul Izbişte din satul Izbiște, raionul Criuleni și Compania Școlară “Team” de la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe.
Activitatea se desfășoară în cadrul Programului ”Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și care se implementează în perioada februarie 2017 - ianuarie 2020 în Republica Moldova, Georgia, Serbia și Macedonia.
Evenimentul a avut loc la METRO Cash & Carry Moldova, bd. Dacia 61, or. Chișinău.