Innovation Camp 13-14 octombrie 2018

Un subiect specific ce ține de domeniul industriei de plastic creativă a dunat 122 de elevi (77 fete, 45 băieți, 48 de elevi din mediul urban și 71 elevi din mediul rural) și 26 profesori (23 femei, 3 bărbați, 8 profesori din mediul urban și 18 profesori din mediul rural), din aproximativ 24 de unități administrativ-teritoriale.
Al doilea an consecutiv, Junior Achievement Moldova în parteneriat cu ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN MOLDOVA, iar în anul acesta și în colaborare cu Departamentul de Drept, UTM - Universitatea Tehnica a Moldovei organizează evenimentul economic ,,Innovation Camp” care este destinat pentru elevii cu vârste cuprinse între 15-19 ani și studiază disciplina opțională educația economică și antreprenorială. 
Innovation Camp este un atelier de lucru de 24 de ore în care elevii s-au adunat cu scopul de a analiza o problemă specifică domeniului industriei de plastic creativă şi de a veni cu idei inovative şi fezabile care ar putea fi utilizate la soluționarea problemei – deșeurile din plastic.
La deschiderea evenimentului participă: Dna Svetlana Dogotaru, Director Executiv Fundația Sturza și zece voluntari-consultanți care susțin protecția mediului și utilizarea eficientă a produselor din plastic.
Activitatea are loc în cadrul Programului ”Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova).