Innovation Camp 10-11 noiembrie 2018

Junior Achievement Moldova în parteneriat cu Academia de Studii Economice a MoldoveiNestlé, Fundația Sturza, Departamentul de Drept UTM - Universitatea Tehnica a Moldovei și StarNet, organizează evenimentul economic ,,Innovation Camp” care este destinat pentru elevii cu vârste cuprinse între 15-19 ani, care studiază disciplina opțională educația economică și antreprenorială. La eveniment participă 103 de elevi (72 fete, 31 băieți, 59 de elevi din mediul urban și 44 elevi din mediul rural) și 25 profesori (20 femei, 5 bărbați, 8 profesori din mediul urban și 17 profesori din mediul rural), din aproximativ 24 de unități administrativ-teritoriale și din cadrul instituțiilor de învățământ gimnazial și liceal. 
Innovation Camp este un atelier de lucru de 24 de ore în care elevii s-au adunat cu scopul de a analiza o problemă specifică domeniului tehnologiei informaționale inovative şi de a veni cu idei noi şi fezabile care ar putea fi utilizate la soluționarea problemei – lipsa ghidurilor și a indicatoarelor de informare turistică.
La deschiderea evenimentului participă: Aurelia Salicov, Director - StarNet Digital City (Digital Park), Dogotaru Svetlana, Director Executiv Fundația Familia Sturza și doisprezece voluntari-consultanți din domeniul sus menționat. 
Activitatea are loc în cadrul Programului ”Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova).