Angela Sobol

                                                                                       

    Lecțiile de economie erau cele mai interesante, mai ”aprinse” și mai productive

Cu Junior Achievement Moldova am avut oportunitatea să studiez o disciplină nouă și anume Educația Economică și Antreprenorială. Disciplina care mi-a plăcut cel mai mult și care mi-a dat o forță interioară ca în viitor să dezvolt propria afacere. Lecțiile de economie erau cele mai interesante, mai ”aprinse” și mai productive, fiindcă ne orienta spre o lume plină de cifre, concurență, actori economici și desigur profit. 
Profesorul ne învăța cum să câștigăm și să economisim, să obținem venituri mari cu cheltuieli mici. Acum, pot să menționez că nu a fost în zadar să studiez economia și că toate cunoștinețele acumulate m-au determinat să am un vis, să am propria afacere. Cu susținerea din partea familiei, dorință și multă muncă, am reușit să-mi transform visul în realitate. Astfel, în aprilie 2014 am reușit sa-mi deschid afacerea mea, sub brănd-ul ,,Ronți”, care comercializează fulgi de cereale ecologici și naturali. Încă, de la început mi-am zis: ori fac bine, ori nu fac de loc, pentru că vroiam să obțin un produs natural și sănătos atât pentru familia mea, cât și pentru ceilalți. Sunt mândră că am avut șansa să fiu parte a programului JA Moldova, programul care mi-a oferit încredere, cunoștințe, dar și susținere.
Astăzi, mă bucur de o echipă puternică și dornică să schimbăm lucrurile spre bine. Chiar dacă am întâmpinat mai multe obstacole, pot spune că mi-a fost foarte interesant și vă îndemn și pe voi să vă creați propriile afaceri, fiindcă până la urmă obții ceea ce îți dorești.

Angela Sobol,
Fondator, Manager ”Ronți”