Culiș Cristina

Tot ce am studiat atunci mi-a prins bine în afacerea mea

Încă de când eram pe băncile școlii îmi doream să am propria mea afacere, îmi doream să deschid ceva dar încă nu știam cum. Atunci când îți dorești ceva foarte mult, totul se întâmplă de la sine, iată că pe parcursul anilor de liceu apare oportunitatea să studiez Educația Economică și Antreprenorială în cadrul programelor Junior Achievement Moldova. Nici nu m-am gândit mult să accept sau nu, fiindcă răspunsul meu era deja ,,Da”.
Îmi doream foarte mult să deschid ceva așa că din dată m-am apucat de învățat și tot ce am studiat atunci mi-a prins bine în afacerea mea. Astfel, în 2001 eu am combinat studiile mele economice cu cunoștințele mamei în domeniul modei și am creat propria afacere de succes sub brăndul de piese vestimentare, BRIO. Am denumit-o așa pentru că BRIO înseamnă însuflețire, multă pasiune și multă dragoste. Ca și în orice afacere, începuturile au fost dificile, dar pasiunea pentru modă și recunoștința clienților m-a făcut să continui să avansez în carieră. De la trei angajați și un magazin în 2001 la 20 angajați și trei magazine în 2017.
Succesul afacerii BRIO constă în multă perseverență, o echipă puternică și multă pasiune. Sunt fericită că pot aduce zâmbet și frumusețe pe chipul oamenilor.


Culiș Cristina, fondator BRIO