Bucătari Ana -Maria

 

Am trăit o experiență deosebită în cadrul echipei JA Moldova

Finalizând clasele gimnaziale, pe atunci „tânără şi neştiutoare” am urmat programul Economie Aplicată la Colegiul Financiar-Bancar din Chișinău, în perioada anilor 2011-2012. Grație modului de predare într-o manieră entuziastă și interesantă a doamnei Nagy Moldovan Ana, această disciplină am studiat-o cu un interes deosebit, acumulând cunoștințe ample în domeniul economiei.

Prin urmare, am fost motivată să urmez cursul „Cheia Succesului” condus de doamna Bugenko Galina, dumneaei a avut o contribuție majoră în dezvoltarea mea profesională și educațională. De-a lungul anilor, am îmbinat cu succes studiile cu activitatea extracurriculară, participând în cadrul mai multor proiecte organizate de către Junior Achievement Moldova: Workshop-uri, Job Shadow Day, Innovation Camp și Competiția Națională Compania Anului.

Tabăra de vară de la Sulina, județul Tulcea, România a fost o altă oportunitate pentru elevii cu rezultate academice deosebite. Dând dovadă de abilități de sintetizare și prezentare a opiniilor personale, am fost invitată să activez în calitate de voluntar pe parcursul următorilor 3 ani.

Am trăit o experiență deosebită în cadrul echipei JA Moldova, alături de colegi sociabili, ambițioşi, inteligenți și motivați, împreună promovând spiritul antreprenorial în rândurile tinerilor, prin simularea unui mediu de afaceri real. Aptitudinile și cunoștințele obținute în urma acestei experiențe, le implimentez şi în prezent, urmându-mi studiile în Republica Cehă, Facultatea de Economie la Universitatea de Științe Economice din Praga.

Țin să le mulțumesc, cu mult drag, celor din cadrul organizației și să sugerez elevilor să se alăture familiei JA, alături de care realizezi că dezvoltarea nu are limite, iar prezentul şi viitorul ți le creezi prin gândurile, cuvintele și acțiunile tale.

Bucătari Ana -Maria , studentă Facultatea de Economie la Universitatea de Științe Economice din Praga