Ermurachi Victor

Încercările aduc întotdeauna experiență, experiența însă, ne crește, ne face mai puternici.

Am studiat la Liceul Teoretic "Emil Nicula" din s.Mereni, r.Anenii Noi, unde am și descoperit ceea ce reprezintă Economia, inițial fiind un termen necunoscut, ca mai apoi să înțeleg că acest termen este de fapt unul foarte interesant și practic vital pentru orice societate.
Datorită Doamnei Maia Zlotea, profesoară a programelor Junior Achievement Moldova am învățat primele și cele mai importante noțiuni de economie, de fapt dumneaei a făurit în noi dorința de a descoperi acest domeniu și ne-a motivat să alegem pentru viitor această cale. Prin intermediul programelor și activităților Junior Achievement la care am participat, am descoperit părțile practice ale economiei, fapt ce m-a motivat să merg la treapta următoare Facultatea de Economie, specialitatea Business și Administrare în cadrul Universității de Stat din Moldova. Apoi, a urmat inițierea unei afaceri în domeniul Alimentației Publice, în care realizez ideile mele. Nu este foarte ușor să te afirmi ca antreprenor, este greu, dar cu multă muncă și răbdare ajungi să obții rezultate.
Un lucru foarte important pe care l-am învățat a fost "încercarea", pâna nu încerci să faci ceva, indiferent dacă obții un rezultat sau un eșec, nu obții nimic, încercările aduc întotdeauna experiență, experiența însă, ne crește, ne face mai puternici.
Recomand celor mai mici să studieze Economia aplicată, să participe în cadrul Junior Achievement Moldova, să acumuleze experiență, să experimenteze, pentru că o persoană experimentată este mereu cu un pas înainte, este o persoană care dacă va munci se va realiza neaparat și plus la toate va primi satisfacție maximă de la activitățile implementate.


Ermurachi Victor (antreprenor)