Cocîrla Cristian

Cocrl

Salutare,

Lumea, societatea, în special mediul economic pot fi asociate cu niște organisme care sunt mereu în dezvoltare și perfectionare. Fiecare din noi face parte din acest mediu, totodată noi suntem și motorul care contribuie și determină vectorul dezvoltării. Cu 11 ani în urmă am pășit pentru prima dată pragul Colegiului Financiar Bancar, la momentul de față Centru de Exelență. Am decis să aleg domeniul economic inițial din motiv că eram îndrăgostit în cifre. Pe parcursul procesului de învățare, cu ajutorul specialiștilor am început să iubesc și domeniul în care am decis să devin specialist.

Un mare aport la formarea specialistului din mine l-a adus proiectul “Compania școlară”, proiect lansat de “Junior Achievement”. Detalierea și realitatea cu care sunt redate anumite situații din procesul de gestiune a unei companii este uluitor. În acest proiect am invățat pentru prima dată să muncesc în echipă, să mă conformez unor decizii luate de către șeful echipei, și totodată să iau decizii, fiind și eu șef de echipă. Schimbul de experiență cu alte echipe implicate în acest proiect din alte instituții de învățământ inclusiv și din alte țâri, în special România, au trezit în mine spiritul competitiv.

Mulțumesc frumos Junior Achievement Moldova pentru lansarea proiectului și introducerea în lumea economiei într-un mod mai detaliat și realistic. Felicitări cu aniversarea celor 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Vă urez sucese, să nu stopați proiectele deja existente, și totodată lansați proiecte noi in Republica Moldova.

Cocîrla Cristian, angajat în departamentul de raportare financiară IM. “Vinăria Purcari” S.R.L.